Bijbelstudies

Binnen onze gemeente zijn er diverse bijbelstudiekringen.

 

 


Elke eerste maandag van de maand is er van 20.00 tot ongeveer 22.30 vrouwengespreksgroep bij Brenda Berkhout. Deze groep  is voor vrouwen van alle leeftijden.

“De zondagavond gespreksgroep”  vergadert om de drie weken op zondagavond. We lezen uit de bijbel en overdenken en bespreken het gelezen gedeelte. Meestal vinden er automatisch goede gesprekken plaats n.a.v. het gelezen gedeelte. Met name de brieven van Paulus komen aan de orde, maar alles is mogelijk. Contactpersoon: Margreet Mantel
 
“De donderdagavond gespreksgroep” vergadert om de twee weken, meestal bij Marianne Mantel thuis. Er wordt uit de bijbel gelezen en daarna besproken. De komende tijd wordt gelezen uit het boek Openbaring.  Goede en bemoedigende gesprekken vinden plaats n.a.v. het gelezen gedeelte: Contactpersoon Dick Wijnands.

Op woensdagmorgen van 10 uur tot uiterlijk 11.30 uur is er in de pastorie de Bijbelkring “Daglicht”. We lezen de Bijbel en wisselen de (opgedane) kennis daarover uit met elkaar. Contactpersoon Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.